Slatki blog vas daruje!

by - February 22, 2014

(01.03.2014) Darivanje na Facebooku je završeno. Imamo sretnu dobitnicu :) Ivana, čestitam još jednom!

Svim sudionicima hvala na velikom odazivu.

--------------------

Prošlo je točno 2 mjeseca od objave prvog recepta i tom prilikom odlučila sam vas malo darivati. Imam za jednog od vas silikonski kist za kolače i jednu malu bilježnicu u koju možete zapisivati omiljene recepte.

Pitate se kako do nagrade? Lajkajte Slatki blog na Facebooku ili potražite detalje u nastavku. Sretno!





You May Also Like

5 comments

  1. Pohani kruh! Posebno me oduševila slika kad sam vidjela da je posut šećerom. Tako sam i ja prije jela. Sad sam starija, pa moram paziti na izgled (i zdravlje), ali lijepo se barem slikom vratiti u djetinjstvo.

    ReplyDelete
  2. Jelena, hvala na komentaru.
    Imate li mogućnosti isto napisati na Facebooku? Nažalost, igra se odvija na Facebooku, potrebno je tamo komentirati kako bi mogli sudjelovati u izvlačenju.
    Dakle, kliknite na Komentari gore odmah ispod slike (između Sviđa mi se i Podijeli) ili pratite ovaj link http://on.fb.me/1egVIYC
    Hvala!

    ReplyDelete
  3. "Čupavi" čokoladni macarons - izvrsni i mame na isprobavanje

    ReplyDelete
  4. nažalost, ne volim facebook i ne volim kad me se prisiljava da se učlanim, prijavim ili nešto slično. prekasno sam vidjela vašu opasku da se mora komentirati i na face-u. inače se ne bih ni prijavila ovdje.

    ReplyDelete
  5. Masha,
    Već nakon Jeleninog komentara, razmišljala sam kako omogućiti Jeleni, a eto sada i vama, sudjelovanje u nagradnoj igri. Odlučila sam upisati komentare umjesto vas. Nadam se da je to u redu.
    Rezultati će naravno osim na Facebooku biti objavljeni i tu na blogu u subotu, 01.03. iza 18.00 sati.
    Do sljedećeg čitanja!

    ReplyDelete