Darivanje povodom 1. rođendana bloga

by - January 10, 2015

(17.01.2015) Darivanje je završeno!

Slučajan odabir želio je da sretan dobitnik bude baš Tajana kojoj je ovih dana bio rođendan. Tajana, sretan rođendan :) Nadam se da će pregača poslužiti u stvaranju slavljeničkih slastica još puno, puno godina.

Svima ostalima hvala na sudjelovanju! Pratite Slatki blog i dalje, pecite slastice i ne zaboravite ih slikati jer možda će baš slanje vaših uradaka biti zadatak nekog budućeg darivanja :)

dobitnik

----------

Juhu! Slatki blog je napunio svoju prvu godinu!

22. prosinca prošlo je točno godina dana od objave mog prvog recepta. Kako je sve krenulo kao dio seminarskog rada, nisam bila sigurna hoću li imati vremena i volje nastaviti s blogom i nakon završene specijalizacije, ali ne moram vam ni reći koliko mi je drago što sam ustrajala. Nadam se da ću vas gnjaviti s kolačima i receptima još dugo, dugo godina :)

Pa iako malo kasnim s rođendanom, sigurna sam da mi nećete zamjeriti jer sam vam pripremila jedno malo darivanje. Netko od vas može osvojiti ovu slatku kuhinjsku pregaču sa slike! U nastavku pročitajte kako.

Darivanje - Pregača

Sve što trebate napraviti je napisati u komentar ispod ovog posta koji ste recept s bloga do sada isprobali ili što vam se na blogu najviše sviđa (ili možda ne sviđa i zašto).

Pravila su sljedeća:


  • Komentare pišite do subote 17.01.2015. do 12.00 sati.

  • Komentare ostavljajte samo ispod ovog posta na blogu ili šaljite na email [email protected]. Komentari na drugim postovima na blogu ili društvenim mrežama te eventualni dupli komentar nažalost neće biti uvaženi.

  • Email adresa je obavezna. Adresa neće biti objavljena i služiti će samo za kontaktiranje dobitnika.

  • Dobitnik će biti izabran slučajnim odabirom, a rezultati će biti objavljeni ovdje na blogu najkasnije do nedjelje 18.01.2015.

  • Sheranje ovog posta na društvenim mrežama nije obavezno, ali slobodno pozovite prijatelje na sudjelovanje :)


Hvala svima na čitanju i podršci u ovih godinu dana. Radujem se vašim iskrenim komentarima!

You May Also Like

40 comments

  1. Isprobala sam više recepata jer su to pravi Lošinjski recepti a najviše mi se svidjela "Pinza none Marije"sve me to podsjeća na djetinjstvo.Čestitam Lara i želim i ubuduće mnogo uspjeha u radu.Forza avantti.

    ReplyDelete
  2. Tirolski kolač je jedini koji sam sama pekla za ove blagdane. Zašto tirolski? Pa zato što je multi-kolač: kuglof, čokolada, medenjak - sve u jednom!! Kuća odmah zamiriše božićno, a i fiiiin je.

    Samo tako dalje i čestitka na novom 'looku' ;)

    ReplyDelete
  3. Bravo na trudu i cestitke na prvoj godisnjici! Isprobala sam nekoliko recepata,ali najdraze su mi slane kiflice! ;-)

    ReplyDelete
  4. Probala pandoro u originalnoj blogeričinoj verziji i guštala uz kavu, radila kolač od rogača i jabuke (mmmm) i tirolski. U fazi planiranja isprobavanja nekih koji izgledaju jednostavno, a fino. Sretan rođendan i slatko dalje!

    ReplyDelete
  5. Ja nisam ništa probavala jer znam da mi neće uspjeti :) osobito mi se sviđa čokoladni suffle kojeg se nadam još koji put isprobati u izvedbi Lare Miloš :) savršen za oko i nepce :) mmmm jedva čekam godišnji, naravno zbog toga! Ajd obećajem da ću se i ja potruditi i nešto napraviti! sliku obavezno šaljem :) puno lajkova i sherova želim iii uživajmo zajedno u čitanju i gledanju :)

    ReplyDelete
  6. Draga Lara!
    Prvo, iskrene čestitke za prvi rođendan bloga i samo tako nastavi!
    Drugo, a sad ću biti iskrena, nisam do sada nikada čitala tvoj blog, nabasala sam na njega tražeći sliku slatke pregačice kakvu si želim za rođendan. ;) Samim tim, nisam ništa pravila s tvog bloga. :(
    No, rođendan mi je sutra, a ja se danas spremam praviti nešto slatko, pregladat ću tvoje receptiće pa ti javim ako sam što našla. :)

    Ovo sada pišem, jer me godine stižu (cijelih 38, jooooj! ;P :D pa možda se zaboravim prijaviti nakon što napravim ).
    Znam da svojim priznanjem samu sebe diskvalificiram, no, mama me učila da ne lažem, a najvažnije je da sam sada otkrila tvoj blog i da ću ga pratiti ubuduće.

    Puno sreće u daljnjem blogiranju!

    pusa, Tajana

    ReplyDelete
  7. Happy 1st birthday! Samo jedna godina je prošla a tako puno lijepih slikica i recepata na blogu. Bravo za ustrajnost - pravi primjer kada poslovna obveza preraste u strast i hobi!
    Fino je puno toga, osobno radila malo, probala dosta. Neobičnog naziva ali zato fini je engleski puding od kruha. Čokoladni sufle je prefin...mogla bi nabrajati u nedogled. Da ne duljim želim ti još puno rođendana i inspiracije!

    ReplyDelete
  8. Slane kiflice jer volim slano, iako je ovaj blog sladak, a volim ga ;)

    ReplyDelete
  9. Isprobala sam u Adventu nekoliko receptića za božićne kolačiće..medenjaci,londoneri,gingeri..a ni slana strana mi nije strana...slane kiflice su isto za 5 ;)

    ReplyDelete
  10. Recepti su divni, najviše su mi se dopali Londoneri i Prhka pita od sira... No, ima još puno kandidata za isprobati za koje ne sumnjam da će biti odlični!

    ReplyDelete
  11. Najdraži recept mi je ovaj recept za slane i slatke kiflice: http://www.slatkiblog.com/slane-i-slatke-kiflice/
    Prvi put sam radila kiflice baš po ovom receptu i svima su se svidjele a sada ih pravim za sva druženja i obiteljska okupljanja. I nikad ne promašim, uvijek su dobar odabir.

    ReplyDelete
  12. “Pinza none Marije” je oduševila mog inače čangrizavog supruga kojemu nijedan kolač ne valja!

    ReplyDelete
  13. Brzi tiramisu sam napravila jer u obitelji imam nekoga tko ne smije jesti jaja i bas mi je drago da je i taj netko mogao uzivati u tiramisuu. Inace bih ga pravila, ali uvijek sa jajima (imam neki davni recept). Iduce sto moram napraviti je cokoladna pita sa skutom i maskarponeom. Zvuci extra!

    ReplyDelete
  14. Mini pite ili tortice od jabuke jer su ukusne, brze, volim kombinaciju jabuka i cimeta. Osim toga, imamo voćnjak jabuka tako da su nam uvijek dostupne i rado pravim deserte od jabuka.

    ReplyDelete
  15. Super mi je sve, isprobala sam kiflice.

    ReplyDelete
  16. Čestitke!
    Svaki put bacim oko na recepte..nesto sam i radila! Sjecam se kako sam te gnjavila kada smo u isto vrijeme radile one kolacice sa amarettima i listicima badema!Sretno i dalje... Veselim se novim receptićima!!!

    ReplyDelete
  17. Isprobala sam medenjake i oduševili su mene i moju obitelj i prijatelje. I naravno podijelila vaš recept sa svojim prijateljima. Preukusni i stvarno odlični. Hvala Vam na receptu. P.s baš mi mi trebala jedna pregača jer moja je sva uništena.

    ReplyDelete
  18. Ja često radim kolače i uživam u tome. Vjetar u leđa su mi komentari bližnjih koji me uvijek pohvale. Ovaj recept za brzi tiramisu je fantastičan.

    ReplyDelete
  19. Žarbo kocke! I doslovno ne mogu vjerovati da sam naletila na taj recept kojim su obilježeni svi moji Božići i Nove godine od malena. Žarbo se kod nas uvijek radio za blagdane, ako nije bio za Božić znali smo da će se pripremati za Novu godinu. I neki bi možda pomislili da je već vrijeme od sve sile kolača, keksića, slastica i torti stalno isprobavati nesšto novo (što zapravo i radim) žarbu se uvijek vraćam.

    Sretan blogorođendan!

    ReplyDelete
  20. Kao mladoj kućanici drago mi je što postoji tvoj blog sa doličnim receptima sa kojima uveseljavam svoje ukućane i prijatelje. Dosad sam isprobala Mini pite ili tortice od jabuke,londonere i medenjake. happy bday :-)

    ReplyDelete
  21. Sve pohvale za blog i još puno godišnjica...sretan 1. rođendan :-)
    isprobala sam limunove zvjezdice i Torta alla Nutella....

    ReplyDelete
  22. Za slastice nisam toliki specijalist, već više za ona slana jela možda jer sam muško pa se ne upuštam u toliko velike izazove:) Ali zato volim isprobavat različite slastice (pa i oko pobjegne na ovakav blog) i tražit različite okuse i kombinacije. Blog je super, nije previše napadan, tematski je podjeljen i samim time olakšava korištenje. Baš po ukusu svakog sladokusca. Naravno sve čestitke za rođendan i još puno Vam želim takvih.

    ReplyDelete
  23. Onako iskreno nisam baš vješta u pripremi slastica, osim dizanih kolača tipa orehnjače, makovnjače, raznih savijača i tako. Ono što me oduševilo su Žarbo kocke (koje sam također i prije običavala spravljati), no ovaj Vaš je poseban! Osim toga kiflice mi nikada prije nisu ispadale kako treba, dok nisam pronašla Vaš recept. I zbog svega toga blog je izvrstan. Sretan Vam prvi blogorođendan i želim Vam još puno uspjeha u radu!

    ReplyDelete
  24. Isprobala sam nekoliko recepata,ali najdraze su mi slane kiflice, sretan rodendan :)

    ReplyDelete
  25. Moja majka i ja smo isprobale medenjake i slane kiflice koje su nam odlično ispale!
    Sve pohvale za blog, samo tako nastavi :)
    Sretan rođendan :*

    ReplyDelete
  26. Isprobala sam Brzi tiramisu kad su mi se nedavno iznenada najavili gosti :)

    ReplyDelete
  27. Isprobala sam nekoliko recepata,ali najdraze su mi slane kiflice, sretan rodendan

    ReplyDelete
  28. I ove godine sam radila za blagdane Limunove zvjezdice.Obozavam aromu limuna i ovaj recept mi je savrsen,okusom i izgledom.Hvala na lijepim receptima,savjetima,slikama.sretan rodjendan :)

    ReplyDelete
  29. Obzirom da nisam neka kuharica, uvijek tražim neke recepte koji su jednostavni i ne troše puno vremena pa sam već par puta isprobala brzi kolač od bjelanjaka. Sretan rodjendan :)

    ReplyDelete
  30. Žarbo kocke su mi savršeno ispale zahvaljujući Vašem receptu!!

    ReplyDelete
  31. Sretan rodjendan,nadam se da ce ih biti jos jaaakooo puno. Probala sam ih skoro sve i svi su jako fini. Ali tirolski kolac je kralj nad svim kolacima :) slike su tako primamljive, da te natjeraju da potrazis recept... Samo tako naprijed!

    ReplyDelete
  32. Najviše mi se sviđa recept za brzi tiramisu. A i blog je inače super, zanimljiv, dobre ideje :-)

    ReplyDelete
  33. Probala sam raditi Prhku pitu sa sirom koja mi je mljac mljac jer obozavam sve u sta ide sir, a pitu volimo svi tako da je nestala u trenu..A dok su mi dosli nenajvaljeni gosti ono sto mi je bilo prakticno da slozim su bile fritole koje su se takoder pojele u trenu, jer za to znam da vecina voli :)

    ReplyDelete
  34. Isprobala sam gingerbread čovječuljke, zbilja su jednostavni i super ispali, uključila se i djeca i baš bilo zabavno.

    ReplyDelete
  35. Sretan rođendan Slatkom blogu i još puno slatkih rođendana želim. Recepti su Vam odlični , isprobala sam ih dosta. Najčešće pravim Dolce alle ciliegie, tj.kolač od trešanja i mogu reći da ga moji ukućani obožavaju. To pravim zbog njih. A zbog sebe pravim Kolač od rogača i jabuka, jer obožavam taj miris i okus. Blog mi je zanimljiv jer su recepti jednostavni a kolači vrlo ukusni.

    ReplyDelete
  36. Najvise me privukao recept za cokoladni suffle i super je ispao! Ps. hvala za svaki mali trik, vjeruj mi dobro dodju! :)

    ReplyDelete
  37. Do sada sam isprobala recept za Brzi i fini keksi od 3 sastojka. Odlični su! Fini su ukusni brzo su gotovi i savršeni

    ReplyDelete
  38. Draga Lara, sretan prvi blogorođendan!! Hvala ti što si u svakom trenutku "Jocker zovi" :). Slatki blog je obavezna literarura kad se spremam raditi kolače (što na zalost nije tako često ). Limunove zvjezdice svojom jednostavnošću i finoćom ovih blagdana bili su br. jedan, ali i ostali recepti su i više nego odlični. Iako ih još nisam sve isprobala, posebno se veselim kad objaviš neki tradicijski lošinjski recept. Samo tako nastavi!!

    ReplyDelete
  39. Draga Lara, puno hvala za pregaču!!! Baš sam se razveselila!
    Kad ju dobijem, napravim nešto sa tvog bloga i sve poslikam - sebe, pregačicu i to što budem pravila :)

    ReplyDelete
  40. Čestitam još jednom! Ne moram ni reći koliko se radujem isprobavanju recepata i slikicama :)

    ReplyDelete